digte fødselsdag / digte

Fødselsdagshilsener
digter - en lys, vinget og hellig være, han kan kun skabes, når hun tager inspiration og besættelse, og ikke mere mening i ham. [. . . ] Derfor har de en gud tager væk fornuft og gør sine tjenere, profeterne og budbringere af det guddommelige, så vi lavede dem til at lytte, de vidste, at de ikke var de - rimelige tyvekoster, der giver skat, men gennem dem Gud taler.

Jeg ved ikke, om fattigdom ikke skærpe sindet af en filosof, men jeg ved, at det forbandede køligt i digterens hoved.
snart sende en hilsen til dig damer, Solen reflekteres i dine ruder, Når ører Fødselsdage morgenen, Med glæde, tæt lykke snoet.
Der er ikke noget sikrere end en kedelig digter.
nogle digterens kone skal brænde med digteren uudgivne poetiske opus.
Jeg har længe ventet på denne dag med et stort smil, siger en peņēmienā, jeg lykønsker Dem på dig fødselsdag!
Livet afslører flere nyttige prosaister end digtere. Den første søge sandheden, den anden for enhver pris tendens til at tiltrække sjælen, men sjælen tiltrækker mere af sandheden illusion.
Digte af majs dine øjne så grønt som majs dine hænder så lille som majs mindre stive former Da Karl Cruise rundt om dit hus voksende majs vil du til brønden med en kop grøn koppen er skrevet \"Corn\" Du er en brigadegeneral sārtvaidze Jeg kolkhoz traktorfører stateligt Aftenen brise kærtegne os panden Vi går, hvor hjerterne kaldes
\'s ikke altid at være til stede, Fødselsdage af fete. Det kan også stille hilse- Send dine ord og sige; Stem meget? Ingen, men en Forvent dig Doomsday!

digte fødselsdag / digte