digte fødselsdag / digte

Jeg ved ikke, om fattigdom ikke skærpe sindet af en filosof, men jeg ved, at det forbandede køligt i digterens hoved.
Letland Den samme hellige Du behøver ikke glemme: eller komme op i himlen, eller dykke ned i dybet af havet, eller venner deler vores glæde, alene eller Mød med fjenden - Du er i Letland! / Ojars Den tyske forfatter af digtet /

Hvad gør man med en mand, der var den første til at fejre fødselsdage ?
Forældre, der har bemærket, at deres søn kommer til at blive en digter, han jāper så længe han enten rīmēšanu uden støbning, enten blive en stor digter.
digter - en lys, vinget og hellig være, han kan kun skabes, når hun tager inspiration og besættelse og ikke mere mening i ham. [. . . ] Derfor i deres gud fjerner årsagen og gør hans tjenere, guddommelige budbringere og profeter, så vi lavede dem til at lytte, ved, at de ikke er de - følelse af loot, hvilket giver dig skatte, men gennem dem Gud taler.
Forældre, der har bemærket, at deres søn er ved at blive en digter, han jāper så længe enten han uden støbning rīmēšanu, bliver enten en stor digter.
på jorden ikke er sandt, sådan en magt knytnæve, At misbrugere skadelig Dar, navngivet synd Som dommere. respekterede rogues siddende Og \"fair\" hud rive den anden, Og cienīgtēvs, en tyv, siger de prædikener: \"Så vent, vil himlen blive bedre!\" Ingen lykke på jorden, så dyret tropper bļauj, Hver anden bortset fra at de bider munden træk, Og alle glade, når maven fuld, Når børn er sunde, varme lejlighed. Og glaimojot salkušie forfattere hedder: \"Så vidt praktiske mennesker, herunder en masse håb!\" Ja, og håb. Men den grå tid Flere arbejdere vil blive vist i hele ansigtet tortur, Flere droner og temmelig dovne folk snyde, Flere mennesker i Himmeriget bliver tørstige, Fødderne retfærdighed voldsmænd i toldinformationssystemet, For kvæg til slagtning flere mennesker dzīs, Og endnu mere dumt poesi digtere Kal Og skrig af sig selv når de er Rogue og frost. ***
Husk, at du er en aktør i dramaet, og du jātēlo rolle du har en fest for en digter - hvis det er lille, så en lille stor, stor. Hvis digteren vil have dig til at spille den stakkels rolle, så ham, Se du til det så godt at spille godt, og lignende enhver anden rolle - er det klibiķa rolle, eller kongen rolle, eller simpel menneskets rolle. Dette her er din forpligtelse - foregiver at give en god rolle, du vælger rolle - det er en anden sag.
Når liggende digtere, der kaldes en fantasi.
elskere, rejsende og digtere er villige til at betale for det lytte til dem.

digte fødselsdag / digte