Pjesme o školi / Pjesme

Jeste li znali da vaš kalendar, najljepša riječ? Ne bi držite svoje ime, kalendar će biti izgubljen slavu!
Otvorite čudo dušu I ući u svijet jelena znaka Duboko u šumi tijekom ljeta privlačan. Vidite ovaj dan - tako blistav kao stranici, Tamno i svijetlo, disanje na vjetru Vlastitom sudbinom pustolov dah.

Moj otac je otišao, i tako znam - tko, I moja majka u oblacima, ja znam. Kad ste daleko, ostat ćemo zajedno. A u udaljenosti između nas, ja ne spominjem.
Strpljenje tuga, nada, patnji, vjera u Boga, koji posvetiti, obično ostavljajući iskušenju.
redu živjeti u svojoj zemlji, Što drugo će drugi - Tijekom brežuljku nasuprot postiže - Breza breza čizme: Podesite leđa, ponosan, visok, Podignite glavu obnašali visoke. - Drugdje nije tako bijela breza I nigdje je tako ponosni. Također, ponos u meni da se zagrije. Gdje je ponos svih nas? -To od vas! - Birch kaže. Birches u skladu sa: - To je jedan od vas -
Kad manis vairs nebūs, Vārdi kliegs atblāzmu logos Un virs karmīnsarkaniem jumtiem Iedegsies manas rokas.
šuti, da dođe k meni, Tiho ruke dati; Srećom, samo mirno srce Nisi me zabraniti. Kada ćete - će izvijestiti sigurno, Manje tjeskobe Manje sam u potrazi natrag Ja putujem teško.
budućnost napredak u - množe u odnosu na zahtjeve - moguće samo u podizanje produktivnosti rada. Kapitalizam nastoji postići kao tehnologije i uz pomoć prisilnog rada i doći do katastrofe. Ove dvije su mehanički, tako da život negativno i smrtonosna. - I Baza je ne mehanički, ali organski, t. ja. životno djelo sila, čovjek. Ali, branje gore uživo rad moć kapitalizma ne može, jer tada nije mogao ga koristiti i ubiti. Ovdje je tragedija kapitalizma.
što je vrlo bogata, jutīsimies sigurnije ako znaju da nije tako teško biti loša.
Gosniņ, moje raibaliņa, Što \'kariranim otpisani? - Dragi Mara otpisani Ivanje jutro stočarenje.

Pjesme o školi / Pjesme