Versek a halálról / Versek

Akiket szeretünk , azt akarjuk, hogy minden öröm ,\r
Dosi baba bálna , hajthatatlan marad ugyanaz.

Gyermekek tudni milyen drága , hogy azok, akik fel őket .
Az emberi szervezet nem képes ellenállni HÁROM víz nélkül. Soha nem gondoltam kaesmu forrás Prisoner . Én még csak nem is álmodtam, hogy annyira korlátozott a szabad mozgás . Ez általában úgy vélték, hogy egy személy mehet , ahová . Úgy véli, hogy az ember szabad . És nem látja a kötél benne zárva az is, a kötelet , hasonlóan a köldökzsinór összeköti őt a szívében, a föld . Ha spervienu felesleges lépés , meg kell halnia . .
Will könnyű , olyan egyszerű az, hogy nevetni , nevetés apró. Annak érdekében, hogy Vēsmiņas , viegliņas lélegzet , gyere magukat, és mennek az azonos . Will az érintés könnyen és finoman . Ne mondd nekem, hogy a nehéz időkben ! Érintse lassan , csendesen , halkan világ megáll , míg a nap növeli . A világ , mint, hogy könnyen megy . Engem rögzítse a kart egy kicsit! .
A múltban minden megy végig , mint a mi árnyék , csak akkor tudjuk néha úgy, mintha észre sem vette volna , mint .
Adók pénz hatalma a nyilvánosság számára a közjó .
A gyermekkor én .
Körülvett hófehér oldalon. Menj végig az erdőben egy férfi egy fűrész. Ő fog dönteni a fát? Nem, de attól, hogy rossz volt a története?
Mindent érkezik valamikor a végén - vissza a nap , amit nem lát , kinyitom a könyvet, és én leszek az olvasók. Írok nekik , mert nekik kell leírni a legfontosabb gondolatok . Jelenleg nem tud harcolni - Nincs még egy ellenfelet . .

Versek a halálról / Versek