Versek az iskolai / Versek

Az elme , akkor elegendő , hogy tudja , de nem elég ahhoz, hogy\r
Minden nap , egy álom, egy remény , egy mosoly meleg és szeretetteljes szót , minden nap egy jó nap növeli , azáltal, hogy az élet a területéről !

RAS kelések žulgst és üröm lok ķipijiemmāls repedés idézi fel a folyók és a moha rūgstlīkst LIEPZIEDS sovány és méz neaplipisun felhők a nap felforr nenogrūstārs Tavaszi és iebrien te audospa minden ajtót RAS úton lūgtslieks pillanat az életben, vásárolt az naudukā sienāžsiekala életed egy pillanatra a keserű.
Tisztelem azokat, akik ellenzik , de én nem hiszem, hogy\r
Az önzés - életbevágóan fontos, hogy szükség van egy fordítva.
Elvenni az oldalán korlátozzák a szabadságukat és\r
Halkan átfedésben hullámok körül állóhajó sāniemkā húsz lány kezét , hogy szakít akaratlanul glāstāno homlokán , tele szándékok díszlécek és teli szájjal mīļvārdiem zöld , mint a tenger , és csak olyan csendes, mint a dagály tartomány. Jut eszembe gondolatait hajó elsüllyed nélkül vaidaun tenger Shrovetide spirális karok összefonódik vége , de el kell , hogy menjen a hajó olyan gyorsan , mint egy szitakötő , ahol furcsa hegyek állnak vigyázza az , ahol az emberek elhagyják smaidusun óvatosan megy át a meredek lejtőkön lefelé . Húsz lány kezét Dej Vējiņa bővült a hullámok, a friss szellő teszi édesség elé sötét márvány lapon de meghalt szegény minden , aki ismerte az élet a halál dejuuz . A teljes vitorla most megyek , hogy ott . .
Nem rossz jobban felszerelt jellemzőit az ügyvédek és az orvosok nagy mennyiségben.
Egy ember, aki nem szereti a szabadságot és az igazságot lehet erős , de ő soha nem lesz nagy .
Senki sem kell megítélni jobban , mint az igazság .

Versek az iskolai / Versek