Versek az iskolai / Versek

Élet bölcsesség hisz semmi, semmi nem szeretni, bármit neatdoties. De bizalmat benne nevajga első Pate \'Bölcsesség\'? Valóban \'élő\' bölcsesség? Van élet ilyen kicsinyes? Ez talán egy Nau \'home\' és a \'mi Főoldal \'bölcsesség? Mert az élet nem más, nagy és igazi hiba nélkül MEGBÍZHATÓ, szeretet, odaadás. És azt is, a legkisebb önálló nélküli élet boldogság nem kevesebb, mint az azonos megbízható, szeretet és odaadás. Ő egy igazi élet bölcsesség.
Itt ülök egy olyan helyen, a béke és a szépség, de a fejemben , hogy ez csak akkor. Tartják a fegyvert , a kis kezét , a hangulatát a csók , még soha nem volt jobb érzés . Istenem , álmodom ? Akarom érezni, akarom érezni a karját körém , akarom érezni , miközben a levegőt keveredik , Oh akarom érezni . Én vagyok csak őrült ? . . Vajon akarsz engem? Feel karom körül , úgy érzi, az érintés az én viszont úgy érzi, meg míg a lélegzetem keveredik a tiéd , ugye érezz szívem verseny , ahogy ölelés , lásd az izgalom a szemem, amikor látom az arcodat . Én tudom , ez a béke és a szépség akarom érezni , itt a karjaidban . .

Minden esetben a vége jó. Ha valami nem jó, akkor ez egyszerűen azt jelenti , hogy még nem járt le . lv .
Ahhoz képest, amit mi is , még mindig liekamies pusaizmiguši. Mi csak egy kis fizikai és szellemi erőforrásai . Általánosságban azt lehet mondani, hogy az ember így él a rendelkezésre álló eszközöket . Ő különböző képességek, amit általában nem használ . .
Az eredete egyenlőtlenség azonos jellegű, a szabadság\r. lv .
tanulni a fák dejāmviņi ez az igazi Protsev minden támaszkodnak vējamtikai neatdotkronī ívelt gyökér korona ezüst és celtāzaļā zeltāun minden részlet šķiedruvēju számíthat biedrukad az glaužams hagyjuk glaužkad laužams ezután nem tér vissza a gyökerekhez laužtikai
Az egyetlen probléma a korunk az a kérdés, hogy a személy képes lesz , hogy túlélje a saját találmánya .
A boldogság a lélek remeg , de mīļajiemdāvātais idő. Boldogság , mint egy pillanat rövid között ingyenes , véletlenül arcon . A boldogság a lélek Butare savuun a világ . A boldogság hajlandó magad a szorongás savuiemantot . Hiába az élet, mint a fösvény évforduló számos erősebb viņuIr föld elvetett gabona . Kihajtás a keverékben tekerje a lépést , a Forever jaunaiTāpēc fogják engedni, hogy maradjon ! .
Csapások jogokkal ruház fel .
Nő és a zseni. Mostanáig , a nők már a luxust az emberiség legnagyobb . Minden alkalommal, amikor is mindent megtesz a hatalom , nem működik . Job - eszköz , amely elvezet ezeket a pillanatokat . .

Versek az iskolai / Versek