dikt for ungdom / dikt

Det er umulig å fastslå nøyaktig hvilke øyeblikk oppstår vennskap. Hvordan, dråpe for dråpe av vårt fylle beholderen, de siste dråpene plutselig flyter over kantene den siste av de mange bevis for vennlighet gjør følelser som strømmer ut fra kysten.
en av de typiske egenskapene til menneskets sinn, er at møtt med en selvmotsigelse som ikke kan forbli passiv tilstand. Bevegelsen begynner i sinnet, som tar sikte på å overvinne denne motsigelsen. På fremgang din mann er på grunn av dette faktum.

Alt avhenger av fantasien. Ikke bare ambisjon forbundet med det, ikke bare grådighet og luksus- grådighet, og vår smerte møter fantasi. Alle er
Hver turløyper zilgas Tonight beskytte fred brownie. Å måtte ringe ... Quiet lang ... Spruce kvist i hendene på smiling ... Overalt lys, de gamle trinnene i elskere gå ferie fortelling. Stjerne øyne atvērdama, himmel reflektert i jorden ...
Noen ganger får vi en trøst for tapet, men noen ganger gråt bittert fordeler.
Objektiver ære å ha en annen oppfatning om hvordan vi respekterer verdt, men subjektiv - en frykt som vi føler at vurdering foran.
Latvia! Alt vårt arbeid for å få gullet. Å være uselvisk du blir så dyre smykker. Til alle våre dekorerte - noe yngste - Du bør daiļāka mellom søstrene, som senusenās sanger allerede har sagt.
kap hill forble bak mannen Han gikk stille til morgen bris. Dette store og rolige ...
samvittighet, ære, klarhet i sinnet, kjærlighet, pårørende respekt - alt har sin pris. Øker sin gavmildhet fordelene som tilbys av rikdom.
Mange forakter eiendeler og penger, men det kan bare atdāvāt noen.

dikt for ungdom / dikt