poezii ziua de naștere / poezii

Ce un joc mare pentru soarta unei vieți umane! Și circumstanțele în schimbare ciudate modifica aceste drivere ascunse care determină dorintele noastre! Astăzi ne place ceea ce urăsc ziua de mâine, astăzi suntem în căutarea pentru ea, din ceea ce vairīsimies mâine. Mâine vom uzdzīs ororile o singură idee de ceea ce suntem astazi.
Flower Forest I-ar putea dureri si bucurii, Ziua pentru bucura pestriț și flori în afara ferestrei în fiecare seară intra! Apoi, toți ochii vor fi pierdute, cât mai curând casa mea și să devină un străin; o astfel de convorbire Bumble dūcot, cu tot înflorire padure flori.

Dacă liderii religioși din ziua de azi într-adevăr încearcă să se gândească
și de a acționa în conformitate cu intențiile fondatorilor de religie,
apoi printre aceste religii există
dușmănie afilierea religioasă. Chiar și diferențele religioase
pierde sensul său.
Toată ziua menține conversația cu tine despre ceea ce doriți cu adevărat să realizeze!
câștiga un plin de har alb,, Bună ziua propice, Lasă fie sete stele re, Pune câmpul noroi pentru a urca. În cazul în care câștiga fie un propice, Soarele a transformat rutier Pentru a prospera în bardoii noi, Apoi, vom trăi într-un fel.
Letonă TICĪBADaudz furtuna ne- au mers peste , iar dacă avem o mulțime de lor voință , chemarea lui Dumnezeu , și a cerut o crestere din nou la soare suntem. Prin timp de când a pēdāmTik că sângele au început să vină la mizeria dată și bēdāmTā ridicaputernic . În ordine , prin urmare , mama copilului , spune , să audă de pe buzele fiul tatălui său : Pentru fiecare întunecate căi sigure la soare va duce la mai mult . Putem merge prin tot chinul , putem suferi o mult mai violent , că Dumnezeu va pune pe rokāmMūs lui atunci când va veni ziua noastră . .
Când limaxul de mai sus flori va fi suficient, Apoi necesitatea de a minți sub ei: După ce luminile se aprind scaunul meu - Sleep tallish de rele. Apoi, piesaucies Dumnezeul tău Ceea ce îmi dă mai multă pace a mintii, Mi-ar fi să spun soare - La revedere! Dar inima pământului - Bună ziua!
O zi frumoasa pe de altă parte .. Ziua, care se transformă în lacrimi lacrimi de bucurie, de durere se transformă în aprinde râde. Zilele în care chiar toamna briza Salta încălzit .. Și acesta este unul dintre ele o zi speciala - acesta este și va fi E ziua ta, atunci când soarele strălucește mai strălucitoare decât toate stelele în cer ... Data Numele tau Tu și-ar fi reflectat larg constelație ...
În cazul în care o persoană toată ziua este la fel , înseamnă că el nu poate vedea lucruri bune în fiecare zi , se grăbesc spre drumul său , el aduce soarele .
Nes martie e-mail-stele albine Inima păsări lungi așezate pe ramuri Și să citească scrisori și poezii, Și declară: \'Cineva te iubește!\' / V.Mežnora /

poezii ziua de naștere / poezii