poezii ziua de naștere / poezii

Nu este excesele cele mai multe din lume de excese Ziua Recunostintei.
Ziua vējputni trage Sufletul se predă Deseori soarta de apă a fugit; Midsummer și valuri vējrauta pagina ... Numai la mormânt Lumina claritate ca un pescăruș zboară peste fata.

exterioară astăzi ne încurajează să iubim oamenii care numesc ziua următoare dezgustul nostru.
Deschide ochii și începeți ziua cu gândul că aceasta ar putea fi cea mai bună zi din viața ta.
Senatorul Sito Aștept cu nerăbdare zilele în care un zâmbet mare,, spune un salut un singur pas vă pentru ziua numelui.
Iehova a creat lumea, a spus că a fost bine. Ce-ar fi spus despre ziua de azi?
Ziua mea - Încarnate secară floare. Sprēgājušas soare, Mērcējšās ploaie. Este ușor de Zilele mele zibējušas? Dar ... Oameni buni bine au vrut sa.
Toată lumea este în așteptare pentru Ziua lui Ioan, Filiala de așteptare pentru baieti de așteptare Baieti de bere, băieți brânză Fiicele de droguri coronita.
Permiteți să vă urez fericire ziua de nastere pentru zile ușoare tale raze mai mult! În cazul în care drumul este greu- care urmează să fie înconjurat de prieteni de familie, Ceea ce dă mână și apoi numit. Vă doresc toate cele bune și cu un zâmbet pe buzele lui să se aștepte dieniņu următoarea zi de naștere!
Dacă putem face în condiții de siguranță, astfel, vom fi câștigători. Am piesiesim trompa de elefant în apropierea cozii. Numai Nu-ți fie frică. Ne poate șterge calendarul toate cuvintele și a scrie altele noi. Și lupi vom face pentru animalele de companie, arici, iepuri, stirnubukus. Suntem provin din pădure cu vier frații lui, și ciocănitori va fi typesetters noastre. Noi audzēsim Moss lor de par - Moss ren gri, verde și maro. Bună ziua, afine negre și roșii afine! Buna ziua tuturor celor care au blocat barba guma! Dacă vom merge cu picioarele goale pe conuri, vom fi câștigători. Sunteți veverita inteligent, sunteți de zbor telegrama între cele două copaci. Ești agitat și plin de viață - va fi steagul nostru. Așa cum am merge înainte, veverițele fluturând deasupra pădurii, și când ieși din marginea pădurii, peste vârfurile de veverite viļņosies. Noi nu au nici exagerat. Într-adevăr, suntem sănătoși, și frații noștri care trăiesc în pădure, le vom ajuta. Suntem într-adevăr sunt cele mai puternice. Muschii nostri sunt de culoare maro și ciuperci, și inimile noastre ca un cerb frumos de rulare. Din ochii noștri atunci când murim, nu există chihlimbar. Mama noastra ne-a învățat în ochi doar pentru a face bine - nenoskaust, nu galben, nu urăsc. Părinții noștri s-au predat baga pumnul lup în gât, astfel încât acesta devine nu fălci taci. Toate din care abia velkaties, vin, te vom ajuta!

poezii ziua de naștere / poezii