poezii ziua de naștere / poezii

Seful este un om care vine la munca mai devreme în ziua în care sunt în întârziere și întârziere atunci când vin în timp util .
Nu este excesele cele mai multe din lume de excese Ziua Recunostintei.

Nu este o tăcere pașnică, cu excepția celui care sări în minte. Noapte aduce greu, nu-l elimina, doar schimbat o necazuri pentru un alt. De asemenea, visele loc de dormit sunt la fel de confuz ca ziua sa: o unica este doar o pace, care oferă atitudinea corectă mentală.
Și prin ascultare, prin a spune Cornfield rustles, Am vrut să-l trăiască Kaur Pentru domeniul meu, aproape de ziua recoltei, Pentru urechile mele nu vorbesc rău.
Să binecuvânteze pământul flori verzi, Pentru a binecuvânta mîngîierile calde de soare. Pentru a aerului să vă binecuvânteze dulce miros, Ziua să binecuvânteze lucrări noi, Să binecuvânteze noapte ca-mi să vă Cu toate premiile împreună și cu tine!
Bucurați-vă de astăzi! Nu cred că ziua de mâine! uita trecutul!
Liniile drepte si toamna macara Durata de viață cer merge ziua mea - Etaj mijlocul extraordinară a câmpului, Având în nici un scop, nici Nava început.
Cal și molid până în ziua bătăliei, dar biruința vine de la Domnul.
One Two poezii Eu Mișcările dvs. neapjaustās ... Toate nori - piatra împotriva ta. Cine este Dumnezeu, că nu vă dau Mișcări pasionați, și-au exprimat cu voce tare ... Acestea sunt trei dintre cele apelor cunoscute. Aspen suflet rītvēju dat ... Fier profundă, care nu este tradus în Pasiunea Landesbanks ostentativ cuțit. Al II-lea Peste pajiștea din spatele morile de vânt În cazul în care māllēpeņu gros - Aizstaigāsim sus prospețime ta, Atâta timp cât cineva nu a ajuns încă. În timp ce încă proaspăt sălbatic Salk Și nici nu este prezent, Rare ALKSNĀJI concediu pofte Viață suferă.
Fiecare sotul apsviedīgam Nume reeșalonarea zi: Ziua - pentru a sărbători Mâine - Tinker, Dupa-amiaza? a lovit pat. Treia zi de numărare de bani Amintiți-vă de lecțiile de placere. Negocieze cât drumuri, căzut, Dancing în mitis masa ... În cele din urmă, de planificare - Luați în considerare următoarea minge. / D.Kamerovska /

poezii ziua de naștere / poezii