poezii ziua de naștere / poezii

letonă CREDINTA O mulțime de ori peste furtuna ne-am dus, Și dacă avem o mulțime de ei va fi - Dumnezeu cheamă, și a întrebat, Din ce în ce ne-am întors în soare. Prin vremuri imemoriale El urmele Deci, de ce oamenii vin letone Pentru o dată mizeria și durerea Construit pe puternic. În ordine, prin urmare, mama copilului spune Pentru a auzi de pe buzele fiul tatălui său: Pentru fiecare traseu în condiții de siguranță întuneric Ne ia-le chiar la soare. Putem merge prin toate angoasa, Ne pot suferi chiar mai rău, Pentru că Dumnezeu va ridica bratele mele Ne cand va veni ziua noastră.
Ce un joc mare pentru soarta unei vieți umane! Și cum schimbare ciudată în funcție de evoluția situației sunt șoferii ascunse reglementează dorintele noastre! Astăzi ne place ceea ce ziua de mâine Urăsc, astăzi suntem în căutarea pentru ea, de la ceea ce ziua de mâine vairīsimies. Mâine vom uzdzīs groază gândul unui singur despre ceea ce ne dorim azi .

Dacă liderii religioși din ziua de azi într-adevăr încearcă să se gândească
și de a acționa în conformitate cu intențiile fondatorilor de religie,
apoi printre aceste religii există
dușmănie afilierea religioasă. Chiar și diferențele religioase
pierde sensul său.
Când limaxul de mai sus flori va fi suficient, Apoi necesitatea de a minți sub ei: După ce luminile se aprind scaunul meu - Sleep tallish de rele. Apoi, piesaucies Dumnezeul tău Ceea ce îmi dă mai multă pace a mintii, Mi-ar fi să spun soare - La revedere! Dar inima pământului - Bună ziua!
Faptul că mai sunt foame pentru ziua de mâine , el vispriecīgāk panāksies opus .
viitorilor rezidenți vor arăta în mod inevitabil ca ochii de egotists care trăiesc doar pentru ziua de azi.
Flair Izbrista sânge mare Pașnică a deveni picioare. Căutarea suflet gurusi Lui, case de probleme. Depărtare iedrebas teren Inima încă micsoreaza în frică. Ai deja peste mine din nou Death corpuri de iluminat cocoș? Motor de cautare. - Aceasta zi INJ mare. Ziua de angoasă și sete. TA-mi pārdedzinaja, Rudi plăcere și durere. Nu văd nici bine, nici rău - Tristetea, persecutat fata. Ce tot aizpleca Noi râdem atât de piercing-ul? Consolare În spatele sudoare fascicul de munti inalti. M-am aplecat și am simțit: Dispar Muirgi, toate vina de vindecare. Și o pereche de I tads ploaie calm, În această am unul. Ei bine, inima mea să știu Oră. Puteți turna smoală fierbinte peste - Am fata raza mare de a cădea Junda și mântuirea. Lenjerie de Râul Toata noaptea am de-a lungul Brien ferestrele de ceață sau de întuneric, Toate umbrele noapte grea gol ramuri de perete. Râul pal intră liniștită de pui din cer - Este mă duce vreodată la o deviere spre exterior? Tot timpul, în cazul în care stau, nisip sub picioarele tale se dărâmă, Curs de apa rece de țărm manuj val cotlet. Întunericul Gulgo de un alt cântec, de sondare pași străin în - Nu există nici viesiatnākuši îndepărtat mine? Tremura la radacini, ramuri tremure, căderi de mic la un copac În jur de rustles tubulare, lichidarea lenjerie gama râu. Durerile îndepărtate se confruntă cu dor de mine scape. Și mă văd merge în sus departe.
Când fulgi albi de zăpadă care se încadrează de la sucursale, ziua de Anul Nou la toate maine luminos!
Mult a venit la Ziua Sfântului Ioan, Puțini în mâinile mele, Cu minimum aceeași Nu s-au petrecut.
Trebuie să trăiesc fiecare zi cu ideea că astăzi va fi mai bine. Asta-i drept. L-am trăi în fiecare zi. În ziua de azi NU mai bine decât ieri.

poezii ziua de naștere / poezii