poezii ziua de naștere / poezii

și este pierdut pentru noi, ziua în care noi nu am dansat la o dată! Și pentru a fi fals este numit nici un adevăr în care nu a existat nici să râdă.
Dar, în orice caz, atunci când Dumnezeu dă nici o bogăție om și posesiunile lumești și să-i poziția de norocos că el se pot bucura, sau de a lua pe partea ta, chiar și în ciuda tuturor eforturilor, cu toate acestea, să se distreze, ci este darul harului lui Dumnezeu. Aceasta este atunci când o mulțime de a gândi despre viața mea în ziua în scurt, deoarece Dumnezeu îi va da inima de bucurie.

Trebuie să trăiesc fiecare zi cu ideea că astăzi va fi mai bine. Asta-i drept. L-am trăi în fiecare zi. În ziua de azi NU mai bine decât ieri.
Cuvintele au sensul ca au batut aceste sărbători vă va spune - Dragostea este cel mai frumos, toate cele bune în măsura în care poate fi, asa ca nu-l pierde, acest Ziua Îndrăgostiţilor.
Pentru mine , nu este cazul , au puterea de a mă face fericit sau nefericit. Eu pot alege ce vreau să fie . . Ieri a plecat , mâine nu a sosit încă . Am doar o zi - ziua de azi , și voi fi fericit în ea . lv .
Mama draga fericit vă rog, da-mi arajiņu Ioan, Ioan, boi, vaci, Ioan, Ioan, măcriş kumeliņi; Când a venit ziua Ioan, Ioan, tot cântat.
\'\' ziua de Crăciun este o zi de bucurie și de caritate. Fie ca Dumnezeu face foarte bogat în ambele\'\'
Fie ca esti mare sau mic Nici unul nu în exces Pentru că toată lumea devine cadouri În discursul său, ziua!
Am avut trei sleepsuits songs Apinīšu dārziņāje, Bine ca s-au adunat, John-zile de așteptare; Când a venit ziua a Sfântului Ioan, Ei bine, există cântece jāizdzied.
acum, Ziua Sf. Ioan, După ce nu a cunoscut pentru vin: Nici mama brânză de însămânțare, Nu Karasu plikšināja.

poezii ziua de naștere / poezii