poezii ziua de naștere / poezii

John zi sfântă zi În spatele tuturor dieniņām: Midsummer Fiul lui Dumnezeu Ziua Solar salutat fiica ei.
Faptele bune sunt ca poezii. Destul de ușor de înțeles, dar ele nu sunt întotdeauna înțelese de către

Dacă o persoană toată ziua este aceeași, înseamnă că el nu poate vedea lucrurile bune în fiecare zi, goana spre drumul său, el aduce soarele
.
moartea în sine nu este nici bun, nici rău. Orice lucru a fost de bijuterii, obținut venind maniere prezente. Spunem că o cameră plină de lumină. Dar pe timp de noapte este foarte întuneric: ziua în care se acordă noapte lumina, - minus. Aceasta este tot ceea ce este cunoscut în indiferent sau neutru, - bogatie, putere, frumusete, funcția, și valdniekvarai, Dimpotrivă, moarte, exil, boală, durere și toate restul mult sau mai puțin frică - ļaunprāts doar o virtute sau rău sau acordarea nume bun. O bucată de metal nu este, în sine, nici cald, nici rece: aruncată în cuptor, se va încălzi, cufundat în apă, se răcește din nou. Moartea este morală a ceea ce este moral, care este, cu maniere și spirtoase ca toate ostentativ discredita.
În timpul vieții sale , femeia trebuie să iasă din casă de trei ori : botezul său , nunta lui și ziua lui înmormântare .
Care au fost ani de viață, Cuvintele omise din ziua de azi - Rustles pomul vieții, și va spune Va multumim pentru amabilitate, Va multumim pentru lemn rezistență De la tine, am fost capabili să bea!
Nu este o tăcere pașnică, cu excepția celui care sări în minte. Noapte aduce greu, nu-l elimina, doar schimbat o necazuri pentru un alt. De asemenea, visele loc de dormit sunt la fel de confuz ca ziua sa: o unica este doar o pace, care oferă atitudinea corectă mentală.
Iubitorii de pace funcționează în necesitatea de a petrece activ timpul de odihnă. Avocații cu natura: el vă va spune rezultatul atât ziua cât și noaptea.
Toată ziua menține conversația cu tine despre ceea ce doriți cu adevărat să realizeze!
Ziua albă cade pe un ace verzi, acoperite la sol, se află în mijloc. Oh, dacă aș putea durerea palidă acoperă luminozitatea de mătase albă.

poezii ziua de naștere / poezii